Voisipa vitutukseen kuolla

Voiko vitutukseen kuolla? En nyt muista, mitä lääkäri vastasi Paavolle. Mutta jos voi, se ei ole nyt kovin kaukana. 

En saa mitään tehtyä. En ole saanut aikoihin. Pyykit on pesemättä, liikunta harrastamatta, koti siivoamatta, laskut maksamatta, asiat hoitamatta, silmälääkärissä käymättä, vitamiinit syömättä, ruoka syömättä, papakoe ottamatta …En tarvitse yhtään ylimääräistä. Yhtäkään pientä tai isoa asiaa. En hoidettavaksi. En murehdittavaksi. Työni hoidan kuitenkin hyvin. Ainakin omasta mielestäni. Toisinajattelijoita kehotan pysymään hiljaa. Ihan vaan oman turvallisuutensa vuoksi.

En pysty hoitamaan omia asioitani, en itseäni, ja seuraukset pelottavat. Kehossani tapahtuvat muutokset eivät lievästi sanottuna miellytä. Peilit olen jo hajottanut. Lapsiani en pysty edes ajattelemaan. Huono äiti! Ajattelevat kivittäjät ja haaskalinnut. Oman turvallisuutenne vuoksi: älkää tulko lähemmäs. 

Eikö olisi riittävää, että toimintakykyäni alentaisi vain rakkaan ihmisen sairastuminen? Perkele! Eikö??? Eikö siinä olisi tarpeeksi? Yhdelle ihmiselle. Kun toimintakykyä alentavat lisäksi psyykkiset, fyysiset, sosiaaliset ja taloudelliset rajoitteet ja puutteet, aletaan olla kuolemaan (toivottavasti) johtavan vitutuksen vallassa. 

Mutta hei! Olen niin onnellinen sinun puolestasi! Ihan superonnellinen. Olen onnellinen teidän kaikkien puolesta, joiden siistejä, lähes velattomia koteja, täydellisiä perheitä, elämänviisauksia, hyväntekeväisyyttä, kiukkuisten kirjoitusten oksettavan positiivisia loppuja, rahojanne, jotka ovat aina tiukalla, koska osakekurssit vaihtelevat…tätä kaikkea saan ahmia sosiaalisesta mediasta. Kiitos siitä. Oma elämäni saattaisi vahingossa näyttää liian valoisalta, ilman niitä. Jalat seisovat ja uppoavat suossa tukevasti ja varmasti. Teidän ansiostanne. Kiitos vielä. Todella. Teidän kaikkien puolesta, joilta saan ”hyviä” neuvoja pyytämättä, mutta apua en saa edes rukoilemalla ja ryömimällä. Teidän kaikkien, jotka ovat kaksinaamaisia ”jeesuksia”. Tuomareita. Susia lampaiden vaatteissa. Olen niin onnellinen teidän kaikkien puolesta!! Niin onnellinen, että vituttaa!

En ole katkera, mutta kuitenkin. Menen syömään nyt makaronia ja tonnikalaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *