Lukijaltani

Minä en kirjoittanut tätä tarinaa, mutta se on tarina, joka ansaitsee tulla kerrotuksi ja juuri sellaisenaan julkaistuksi. Se ei ole vain yhden lukijani tarina, vaan monen ihmisen tarina – tarina, joka on valitettavan usein totta. Uskon, että kaikessa raadollisuudessaan, tämä tarina voi olla suureksi avuksi ja lohduksi monelle kanssaihmiselle. Toivon sinulle voimia tähän päivään ja hetkeen. Ammattilaisille toivon kykyä nähdä ja ennen kaikkea kuulla – päästää tarpeeksi lähelle ❤️

”Tänään on itsemurhien ehkäisypäivä, ja se nostaa mulle paljon ajatuksia ja tunteita pintaan.

Se on todella synkkä hetki, kun on tehnyt päätöksen että tänään mä tapan itseni. Nyt. Ja se on jopa vielä synkempi hetki kun herää teholta, ja itkee kun tajuaa ettei vittu vieläkään onnistunut. Miksi mun ei anneta kuolla, miksi mut pakotetaan kärsimään elossa. Yrittää repiä letkuja irti, ja joutuu lepositeisiin.

Jos jotain saisin sanoa 18 vuotiaalle itselleni, sanoisin et ihan oikeesti, jaksa sinnitellä vielä hetki, niin helvetti alkaa helpottaa. Mutta myös tiedän kokemuksesta et kun se paha olo on niin hirveetä et joka hetki jonka joutuu lisää kestämään, tuntuu siltä et palaa elävältä ja tukehtuu oloonsa, niin ei sillon kiinnosta vaikka tietäis parin vuoden päästä olevan helpompaa.

Ois ehkä kaivannut sitä, et joku sanoo “hei mä nään että sulla on tosi paha olla, mut mä en jätä sua”.

En oo ikinä tuntenut niin suurta yksinäisyyttä, kuin niinä hetkinä kun oon katsonut valtavaa kasaa pillereitä, ja ajattelut että nyt on se päivä kun mä kuolen. Ja ajatellut et jääkö kukaan edes kaipaamaan, huomaako kukaan. Eikö kukaan nää et mulla on hätä. Ja sit oon itkien niellyt ne lääkkeet ja menettänyt tajuntani.

Oisin tarvinnut ja tarvitsen edelleen sitä, et on joku, joka on. On mun tukena, turhautumatta siitä ettei voi korjata sitä mun pahaa oloo. Joku joka kestää sen kun itkettää ja joku joka halaa, joku joka kuuntelee. Joku joka on läsnä ja kysyy välillä “miten sä voit”.

-Rikkinäinen”

Kiitos, että kerroit Kiitos, että halusit jakaa oman tarinasi ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *